Build Skills with our trainings

Sign up now!

ShSKUK: 114 pacientë në trajtim nga COVID-19

Qer 9, 2021

Stafi shëndetësor i klinikave COVID të QKUK-së dhe i spitaleve të përgjithshme po trajton 114 pacientë, thotë raporti i punës për datën 9 qershor 2021.

Prej tyre, 36 janë të konfirmuar me COVID-19, 2 janë në gjendje të rënduar shëndetësore dhe 77 nën asistim të oksigjeno-terapisë.

 

Në QKUK janë të shtrirë 75 pacientë:

1 pacient është në gjendje të rënduar

19 janë të konfirmuar me Sars Cov-2

57 janë me oksigjeno-terapi.

 

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave:

Klinika Infektive, 19 pacientë, 1 në gjendje të rëndë

Klinika e Pulmologjisë, 56 pacientë

 

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 39 pacientë:

17 të konfirmuar pozitivë

20 me oksigjeno-terapi.

1 në gjendje të rëndë

 

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas spitaleve të përgjithshme:

Spitali i Prizrenit, 6 pacientë

Spitali i Gjakovës, 1 pacientë

Spitali i Pejës, 18 pacientë

Spitali i Gjilanit, 4 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 4 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 6 pacientë, thuhet në postimin në Facebook të ShSKUK-së.

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM