Build Skills with our trainings

Sign up now!

ShSKUK: Në trajtim 87 pacientë me COVID 19

Kor 2, 2021

Në saje të raportit të punës për datën 2 korrik 2021, 87 pacientë janë duke u trajtuar në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme.

31 janë të konfirmuar pozitivë, 3 janë në gjendje të rëndë dhe 63 janë me oksigjeno- terapi.

 

Në QKUK janë të shtrirë 69 pacientë:

13 të konfirmuar me COVID-19

52 me oksigjeno-terapi

3 në gjendje të rëndë

 

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave

Klinika Infektive, 13 pacientë, 3 në gjendje të rëndë + 19 pacientë post-covid nga Klinika e Pulmologjisë

Klinika e Pulmologjisë, 37 pacientë

 

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 18 pacientë

18 të konfirmuar pozitivë

11 me oksigjeno-terapi

 

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme

Spitali i Prizrenit, 1 pacient

Spitali i Gjakovës, 1 pacient

Spitali i Pejës, 2 pacientë

Spitali i Gjilanit, 13 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 1 pacient, thuhet në postimin në Facebook të SHSKUK-së.

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM