Build Skills with our trainings

Sign up now!

SHSKUK: 82 pacientë të dyshuar dhe të konfirmuar më COVID-19

Kor 12, 2021

Në saje të raportit të punës për datën 12 korrik 2021, në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme janë duke u trajtuar 82 pacientë.

Nga ta, 28 janë të konfirmuar pozitivë, kurse 38 janë me oksigjeo-terapi.

 

Në QKUK janë të shtrirë 66 pacientë:

19 të konfirmuar me COVID-19

32 me oksigjeno-terapi

 

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave

Klinika Infektive, 18 pacientë+ 10 pacientë post-covid nga Klinika e Pulmologjisë

Klinika e Pulmologjisë, 37 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 1 pacient

 

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 16 pacientë

9 të konfirmuar pozitivë

6 me oksigjeno-terapi

 

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme

Spitali i Gjakovës, 2 pacientë

Spitali i Pejës, 5 pacientë

Spitali i Gjilanit, 9 pacientë, thuhet në postimin në Facebook të ShSKUK-së.

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM