Build Skills with our trainings

Sign up now!

Më  21 korrik deri më 18 gusht, periudha e investimeve për Bono të Diasporës

Kor 15, 2021

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton të gjithë qytetarët, veçanërisht mërgimtarët, se në kuadër të implementimit të Programit të Qeverisë së Kosovës, ka bërë të gjitha përgatitjet për emetimin e Bonove të Diasporës, ku periudha për investim është nga data 21 korrik 2021 deri më 18 gusht 2021.

Për më shumë informata ju lutem referojuni informatorit të bashkangjitur për Bono të Diasporës të përgatitur nga Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve, thuhet në komunikatën për media e MFPT-së.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM