Build Skills with our trainings

Sign up now!

Xhemajl Rexha zgjedhet kryetar i AGK-së

Kor 19, 2021

Kryetar i Bordit të Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës – AGK, është zgjedhur Xhemajl Rexha me 171 vota.

Ndërsa, kandidati tjetër, Arton Mulliqi ka marrë gjithsej 146 vota. Tri fletëvotime janë shpallur të pavlefshme.

Teksa, për anëtarë të rinj të Bordit të AGK-së do të njoftoheni me kohë pasi të numërohen të gjitha fletëvotimet marrë parasysh numrin e madh të kandidatëve për anëtarë të bordit, si dhe numrin e pjesëmarrësve në zgjedhje, thuhet në faqen zyrtare të AGK-së.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM