Build Skills with our trainings

Sign up now!

KRU Prishtina: Kujdesi ndaj ujit të pijshëm, prioritet për furnizim të rregullt

Gus 17, 2021

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” njofton për gjendjen e liqeneve akumuluese sipërfaqësore Batllava dhe Badoci.

Niveli i ujit në liqenin e Batllavës është 633.07 m mbi nivelin e detit ose 1.93 m nën nivelin maksimal të kapërderdhjes, ndërsa niveli i ujit në liqenin e Badocit është 646 m mbi nivelin e detit ose 3.85 m nën nivelin maksimal të kapërderdhjes.

Kujdesi ndaj ujit të pijshëm, prioritet për furnizim të rregullt, thuhet në faqen zyrtare të KRU “Prishtina”.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM