Build Skills with our trainings

Sign up now!

Qendra Korrektuese Smrekonicë pranon maska mbrojtëse nga FSK

Sht 2, 2021

Në Qendrën Korrektuese Smrekonicë, Forca e Sigurisë së Kosovës dhuroi 2000 maska mbrojtëse anti Covid-19, të cilat do të përdoren me qëllim mbrojtjen e të dënuarve dhe punonjësve në Q.K. Smrekonicë.

Donacionin e dhuruan oficerët e FSK-së, Rreshter major, Hakif Lestrani dhe Tetar Edmond Krasniqi , ndërsa në emër të QKS-së u pranua nga Mbikëqyrësi i Lartë për Siguri, Agron Thaçi, i cili gjatë pranimit falënderoi përzemërsisht pjesëtarët e FSK-së të rexhimentit të tretë të Kompanisë së Forcave Tokësore në Mitrovicë, duke vlerësuar lartë kontributin e FSK-së në shtimin e masave mbrojtëse anti Covid -19 edhe në Qendrën Korrektuese Smrekonicë.

Donacionet e tilla janë të mirëseardhura për institucionet korrektuese, duke pasur parasysh situatën aktuale me Pandeminë Covid – 19 në vend, thuhet në postimin në Facebook të ShKK-së.

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM