Build Skills with our trainings

Sign up now!

PDK: Uran Ismaili intervenon në monumentin “Heroinat”

Sht 23, 2021

Kandidati për kryetar të Prishtinës, Uran Ismaili ka intervenuar sot në monumentin “Heroinat” në kryeqytet.

Uran Ismaili pasi që ka vërejtur se xhamat rrethues janë dëmtuar, ai së bashku me ekipin e tij kanë intervenuar për ta kthyer në gjendjen e mëparshme, thuhet në komunikatën për media e PDK-së.

“Duke ecë n’qendër e vrejtëm që monumenti Heroinat ishte dëmtu me spray në xhamat rrethues. Bashkë me ekipen i kthyem qysh kane qenë edhe vendosëm shporta të rrugës. Prej qendrës së regjistrimeve deri te Newborn nuk kishte asnjë shportë të rrugës”, ka thënë Ismaili.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM