Build Skills with our trainings

Sign up now!

MPB ka administruar gjithsej 10.110 targa të përkohshme në të gjitha pikat e kalimit kufitar

Sht 27, 2021

Ministria e Punëve të Brendshme respektivisht Agjencia për Regjistrim Civil (ARC), ka bërë të ditur se gjatë periudhës 20 – 26 shtator 2021 ka administruar gjithsej 10.110 targa të përkohshme në të gjitha pikat e kalimit kufitar (PPK) dhe qendrat e regjistrimit të automjeteve në mbarë territorin e Republikës së Kosovës. Ka kaluar një javë prejse Kosova ka vendosur reciprocitet për targat e automjeteve nga Serbia, thuhet në postimin në Facebook të MPB-së.

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM