Build Skills with our trainings

Sign up now!

Përparim Rama: Qytetarë dilni dhe votoni për dinjitetin e qytetit tonë të zemrës

Tet 17, 2021

Përparim Rama kandidati i LDK-së sot ka hedhur votën e tij për kryetar të Prishtinës.

Rama në postimin e tij në Facebook ka thënë se një e ardhme e ndritur po e pret  Prishtinën, qytetarë dilni dhe votoni për dinjitetin e qytetit tonë të zemrës.

 

Prishtinë, një e ardhme e ndritur po të pret!

 

Dilni dhe votoni për dinjitetin e qytetit tonë të zemrës.

 

Zgjedhjet janë festë.

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

“C*kli m*nstrual”

“C*kli m*nstrual”

Aq shumë eufemizma. “Të kuqet”, “ato”, “tezet”. Më lehtë të vjen kur i mbështjellë pecetat higjienike me qese rrugës...

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM