Build Skills with our trainings

Sign up now!

Ish-biblioteka “Hivzi Sulejmani” do të mbetet institucion afatgjatë edhe pas përfundimit të Manifesta 14

Gus 17, 2022

Manifesta Biennial njofton se Qendra për Praktikë Rrëfyese ka marrë formë dhe gjallërohet teksa në të mbahen një mori punëtorish, bisedash dhe eventesh për komunitetin.

Ish-biblioteka “Hivzi Sulejmani” do të mbetet një institucion afatgjatë në Prishtinë edhe pas përfundimit të Manifesta 14.

Si çdo hapësirë e Manifesta 14 Prishtina, qëndron e hapur nga e marta në të diel prej orës 10:00 deri më 20:00. Kjo hapësirë e rivitalizuar gjithashtu shërben si vend për studim, lexim dhe argëtim me miqtë.

Programi javor publikohet çdo të hënë e përmban evente që zhvillohen në Qendrën për Praktikë Rrëfyese si dhe në hapësira të tjera të Manifesta 14. Të gjitha programet janë falas dhe të hapura për të gjithë, thuhet në postimin në Facebook të Manifesta 14.

 

Photo © Manifesta 14 Prishtina / Fikret Ahmeti, Esad Duraki, Atdhe Mulla

#manifesta #manifesta14 #manifesta14prishtina

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM