Build Skills with our trainings

Sign up now!

KEDS: Të kursejmë rrymën duke i fikur dritat në objektet në të cilat nuk punohet gjatë natës

Gus 18, 2022

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji Elektrike (KEDS) apelon te qytetarët por edhe institucionet të kursejnë rrymën duke i fikur dritat gjatë natës sic kanë bërë edhe vet KEDS në objektin e tyre.

KEDS thotë se ky është një shembull se si duhet të duken të gjitha objektet në të cilat nuk punohet gjatë natës.

Çdo dritë e fikur luan rol të madh, çdo kilovat i kursyer mundëson që të gjithë ne të kemi më shumë energji elektrike – atëherë kur na nevojitet më së shumti.

Kerkojmë që edhe të tjerët ta ndjekin këtë shembull, thuhet në postimin në Facebook të KEDS-it.

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM