Build Skills with our trainings

Sign up now!

Manifesta 14: Nimon Lokaj njihet për punën e tij të pikëzuar

Sht 28, 2022

Manifesta 14 njofton se Nimon Lokaj në karrierën e tij të gjatë profesionale, ka krijuar një koleksion të madh punësh, kryesisht me piktura dhe vizatime, me teknika të ndryshme. Ai njihet gjërësisht për punën e tij të pikëzuar.

Punimet e tij gjenden në katin e tetë të Grand Hotel Prishtina të titulluar – mbi ekologjinë – si pjesë e ekspozitës tematike “Grand Scheme of Things”, thuhet në postimin e tij në Facebook të Manifesta 14 Prishtina.

 

Untitled, ca. 1970s, © Nimon Lokaj. Photo © Manifesta 14 Prishtina / Majlinda Hoxha

 

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM