Build Skills with our trainings

Sign up now!

Thirrje për bashkangjitje në eventin për Ditën Botërore të Tokës

Pri 11, 2019

“Toka ofron mjaftueshëm për të përmbushur nevojën e secilit njeri, por jo lakminë e secilit njeri.” – Mahatma Gandhi 

KosovaLive fton të rinjtë, të rejat, studentët, profesionistët e të gjitha fushave të bashkangjiten në aktivitetin tonë për nder të Ditës Botërore të Tokës me datën 24 Prill nga ora 13:00 deri në ora 16:00 në zyrat tona te Pallati i Shtypit, Media Aneksi II, në Prishtinë.

Thirri shokët e shoqet e hajde: https://bit.ly/2X2RUIJ

Ky projekt financohet nga European Union Kosovo, dhe mbështetet nga @Env.net Advocacy Training and Resource Center – ATRC dhe implementohet nga Kosovalive

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM