Build Skills with our trainings

Sign up now!

Mediatnik: Thirrje për Aplikim!

Maj 17, 2019

Aplikoni këtu: https://forms.gle/CzsdKk7kXCGjivGw5

Ftojmë studentët, të diplomuarit dhe entuziastët e mediave, që janë të preokupuar me Lirinë e Shprehjes në Media të aplikojnë për programin “Mediatnik”

Afati i fundit për aplikim është e premte, 31 Maj 2019 (ora 23:59)

Çka përfitoni:

Të gjithë pjesëmarrësit që ndjekin trajnimin e plotë, u përmbahen kërkesave të programit, i respektojnë afatet, dhe përfundojnë artikullin do të shpërblehen me një çertifikatë dhe një pagesë simbolike. 

Ky projekt financohet nga European Union Kosovo, mbështetet nga Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës – AGK , BIRN Kosovo dhe Implementohet nga Kosovalive

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM