Build Skills with our trainings

Sign up now!

Thirrje për aplikim për Trajnim për Edukimin Medial

Maj 31, 2019

Nëse je në klasë të 9të, 10të, 11të ose 12të dhe ke dëshirë të mësosh për mediat dhe lajmet, kjo punëtori është për ty! 

Ju përfitoni:
– Njohuri mbi mediat, lajmet dhe raportimin;
– Aftësinë për t’i dalluar lajmet e vërteta nga lajmet e rreme;
– Njohuri se si të identifikohet dhe të shkruhet një lajm korrekt;
– CERTIFIKATË për ndjekjen e trajnimit. 

Për më shumë informata dhe për të aplikuar, klikoni në linkun: https://bit.ly/2YZUArO

Afati i fundit per aplikim: 10.06.2019.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM