Build Skills with our trainings

Sign up now!

Misioni i OSBE-së i rëndësishëm për procesin e demokratizimit

Dhj 22, 2020

U.d presidentja e Kosovës, dr. Vjosa Osmani-Sadriu, priti në takim lamtumirës ambasadorin e OSBE-së në Kosovë, Jan Braathu.

Në takim u diskutua lidhur me zhvillimet e fundit aktuale politike në vend dhe e falënderoi ambasadorin Braathu si përfaqësues të shtetit norvegjez dhe si ambasador i OSBE-së.

Ajo theksoi rolin e rëndësishëm të OSBE-së në mbështetjen e KQZ-së dhe institucioneve të tjera në vend.

“Misioni i OSBE-së është shumë i rëndësishëm për procesin e demokratizimit”, ka thënë u.d. presidentja Osmani.

Sipas Osmanit cilësia e procesit zgjedhor luan rol në avancimin e demokracisë në vend.

Ndërkaq ambasadori Braathu ka falënderuar u.d. presidenten Osmani për pritjen dhe ka premtuar vazhdimin e mbështetjes së OSBE-së për institucionet e Kosovës.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM