Build Skills with our trainings

Sign up now!

LDK: Avdullah Hoti kandidat për kryeministër

Dhj 30, 2020

Sot janë takuar krerët e Lidhjes Demokratike të Kosovës ku kanë vendosur që të kandidojë Avdullah Hotin për kryeministër.

Përpos Hotit LDK nuk ka pasur propozime të tjera.

“Kemi vlerësuar se qeveria ka bërë punën mirë, ka qenë e zellshme në luftën kundër pandemisë dhe se programi i rimëkëmbjes ekonomike është i mirë. Hoti do të vazhdojë të jetë kandidat i LDK-së për kryeministër”, ka thënë kryetari i LDK-së, Isa Mustafa.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM