Build Skills with our trainings

Sign up now!

Përfaqësuesit e PSD-së arrestohen gjatë protestës para stacionit policor

Jan 12, 2021

Para Stacionit Policor në Prishtinë sot kanë protestuar aktivistët e Partisë Socialdemokrate.

Gjatë protestës në murin e Stacionit policor, aktivistët e kësaj partie kanë shkruar “Për partitë tubime, për qytetarë dënime”, ku sipas tyre po protestojnë kundër padrejtësive që po u bëhen qytetarëve të Kosovës.

Pas kësaj pjesëtarët e policisë kanë arrestuar disa përfaqësues të PSD-së.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM