Build Skills with our trainings

Sign up now!

Hoti: Udhërrëfyes në dialogun me Serbinë ka qenë dhe mbetet Kushtetuta e Kosovës

Jan 14, 2021

Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti ka deklaruar se lidhur me qasjen e tij dhe të Qeverisë së Kosovës në raport me procesin e dialogut po thuhen gjëra të pavërteta. Ai ka thënë se udhërrëfyes në dialogun me Serbinë ka qenë dhe mbetet Kushtetuta e Kosovës.

Lidhur me qasjen time dhe të Qeverisë e Republikës së Kosovës në raport me procesin e dialogut po thuhen gjëra të pavërteta, prandaj dua të sqaroj: Ne kemi hyrë në dialog me Serbinë mbi parime të qarta:- Udhërrëfyes ka qenë dhe mbetet Kushtetuta e Kosovës. – Integriteti territorial i Kosovës është i panegociueshëm. – Organizimi kushtetues i Kosovës nuk preket. – Nuk ka asociacion me kompetenca ekzekutive. – Marrëveshja finale duhet të përfshijë njohjen reciproke ndërmjet dy vendeve.

Këto parime janë mbështetur edhe nga partnerët tanë. Nuk do të ketë lëvizje nga këto parime.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM