Build Skills with our trainings

Sign up now!

Zorčič: Republika e Sllovenisë do të vazhdojë të mbështesë qartë proceset e integrimit të Kosovës

Mar 24, 2021

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Glauk Konjufca, ka pranuar telegram urimi nga kryetari i Asamblesë Kombëtare të Sllovenisë, Igor Zorčič.

Zorčič ka thënë se Republika e Sllovenisë do të vazhdojë të mbështesë qartë proceset e integrimit të Kosovës dhe përpjekjet e reformës në fushën e ekonomisë, atë sociale, institucionale dhe në të gjitha fushat e tjera, thuhet në komunikatën për media e Kuvendit të Kosovës.

 

“Shkëlqesia juaj,

 

Në emër të Asamblesë Kombëtare të Republikës së Sllovenisë dhe në emrin tim personal, do të doja t’ju përgëzoja sinqerisht për zgjedhjen tuaj si kryetar i Kuvendit të Republikës së Kosovës dhe t’ju uroj çdo sukses në kryerjen e këtij funksioni të çmuar dhe të përgjegjshëm dhe në arritjen e qëllimeve të përcaktuara.

 

Jam i kënaqur që marrëdhëniet dypalëshe midis vendeve tona janë zhvilluar me sukses dhe që gjithashtu anëtarët e të dy parlamenteve kontribuojnë në thellimin e bashkëpunimit në fusha të ndryshme me interes të përbashkët.

 

Unë besoj se në të ardhmen ne do të rrisim më tej bashkëpunimin ndër-parlamentar, duke shkëmbyer pikëpamjet, përvojat dhe praktika të mira, dhe do të mbështesim efikasitetin e punës parlamentare duke forcuar respektin dhe besimin e ndërsjellë.

 

Unë do të doja të shfrytëzoja këtë mundësi për t’ju siguruar që Republika e Sllovenisë do të vazhdojë të mbështesë qartë proceset e integrimit të vendit tuaj dhe përpjekjet e reformës në fushën e ekonomisë, atë sociale, institucionale dhe në të gjitha fushat e tjera.

 

Ju lutemi pranoni, Shkëlqesia Juaj, konsideratën time më  të lartë për ju”, thuhet në urimin e kreut të Asamblesë Kombëtare të Sllovenisë, Zorčič.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM