Build Skills with our trainings

Sign up now!

Suma: Koha e gjeneratave të reja për të qeverisur me shtetin e Kosovës

Mar 29, 2021

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka pranuar letër urim nga kryetari i Komunës së Hanit të Elezit, Rufki Suma, me rastin e zgjedhjes së tij në krye të ekzekutivit.

Suma, ka vlerësuar se themelimi i institucioneve të Kosovës me qeveri të re e cila e përfaqëson vullnetin e qytetarëve të shprehur më 14 shkurt, është lajmi i shumëpritur nga shqiptarët kudo që ata ndodhen.

Ai ka uruar që kjo të jetë koha e gjeneratave të reja për të qeverisur me shtetin e Kosovës, dhe ka shprehur përkrahjen e tij të plotë ndaj kryeministrit Kurti në detyrën e tij të re, thuhet në komunikatën për media e Zyrës së Kryeministrit.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM