Build Skills with our trainings

Sign up now!

Univeristeti i Prishtinës shpall të hapur konkursin plotësues për pranimin e studentëve të rinj

Sht 13, 2021

Universiteti i Prishtinës ka njoftuar se do të shpall të hapur konkursin plotësues për pranimin e studentëve të rinj në vitin e parë të studimeve themelore për vitin akademik 2021-22- afati i II-të.

Në UP parashihen të regjistrohen 2705 studentë të rregullt në këtë afat të dytë të konkursit.

Aplikimi nis nga sot, më 13 shtator, thuhet në postimin në Facebook të UP-së.

 

Detajet për aplikim, data e konkursit dhe informatat e përgjithshme të tij i kuptoni duke klikuar në vegzën në vijim: https://uni-pr.edu/page.aspx?id=1,35,1437

Suksese! #BëhuUP

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM