Build Skills with our trainings

Sign up now!

Zemaj: Klinika e Onkologjisë bëhet me akcelerator linear

Mar 18, 2021

Ministri në detyrë i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka njoftuar se në QKUK, Klinika e Onkologjisë,do të bëhet me Akcelerator linear. Kjo pajisje është e domosdoshme pasi brenda një kohe të shkurtër do të largohet lista e pritjeve.

Po ashtu, kjo pajisje do ta bëj të mundshme edhe trajtimin me metodat më të sofistikuara siç është IMRT dhe pacientët nuk do të kenë nevojë të referohen jashtë Kosovës.

Një pajisje e tillë është blerë në vitin 2008 dhe se vlera e projektit është rreth 1.5 milion, ka thënë Zemaj në postimin e tij në Facebook.

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM