Jehona Shqipëtare edhe në TedxPlaceDesNations

Jehona Shqipëtare edhe në TedxPlaceDesNations

Që nga momenti kur zbrita nga tramvaji me numër 15, Pallati i Kombeve te Bashkuara në Gjenevë jepte një pamje piktoreske, mahnitëse dhe të linte shumë për të dëshiruar. Kur u afrova tek porta kryesore, kërkova nga një polic të më tregonte rrugën për tek porta Pregny,...