Përfundon me sukses projekti ‘SUPRO MEDIA’

Përfundon me sukses projekti ‘SUPRO MEDIA’

Në fund të projektit “SUPRO MEDIA – Mbështetje avokimit dhe mbrojtjes së lirisë së mediave dhe lirisë së shprehjes në Ballkanin Perëndimor”, organizata mediale KosovaLive dhe Qendra Mediale Beta mbajtën konferencën për shtyp ku u prezantuan rezultatet e këtij...
Nga Leximi në Frymëzim dhe Fuqizim

Nga Leximi në Frymëzim dhe Fuqizim

Më 14 gusht 2018 në KosovaLive u mbajt Leximi dhe Diskutimi Publik “Lexo. Frymëzo. Fuqizo.”, një ngjarje e cila mblodhi vajza nga e gjithë Kosova për të lexuar tregime të shkurta frymëzuese për kontributin e grave dhe vajzave shqiptare dhe të huaja në botë. Ngjarja...