Punëtoria për dezinformimin lokal

Punëtoria për dezinformimin lokal

Me 9 dhe 10 dhjetor, KosovaLive në bashkëpunim me Albany Associates dhe Media Centar Sarajevo, organizojë punetorinë e dytë për identifikimin dhe demaskimin e dezinformimit.  Kjo punëtori kishte për qëllim që t’i përgatis studentët e gazetarisë dhe gazetarët e...