Nga aktrimi e marketingu në bujqësi e blegtori

Nga aktrimi e marketingu në bujqësi e blegtori

Komuna e Junikut është një ndër komunat më të vogla në Kosovë me vetëm 12,500 banorë, por me 36 ferma dhe 12 bletishte. Aktualisht, nuk ekziston statistika e saktë sa është numri i të papunëve ose të punësuarve në komunën e Junikut. Në vitin 2012 niveli i papunësisë...
“Dhunim” në një formë tjetër

“Dhunim” në një formë tjetër

A.T 20 vjeç nga Lipjani, është njëra nga shumë vajzat në Kosovë që është ngacmuar seksualisht në rrugë. Ajo për herë të parë ishte ngacmuar kur ishte vetëm 17  vjeçare, nga një  50 vjeçar, i cili i kishte ofruar para për shërbime seksuale,...