WIKIGAP 2 I DEDIKOHET GRAVE, PAQES DHE SIGURISË

WIKIGAP 2 I DEDIKOHET GRAVE, PAQES DHE SIGURISË

Ambienti i KosovaLive ishte shndërruar në një vend mirëpritës, të ngrohtë dhe gjithçka gati për të filluar edicioni i dytë i Wikigap që i dedikohej grave, paqes dhe sigurisë. Filloi në orën 10 me një lojë me pe që hidhej të secila vajzë dhe asaj që i gjuhej lëmshi...
CircMedia: Punëtoria “Systems Thinking”

CircMedia: Punëtoria “Systems Thinking”

Shumë energji pozitive në punëtorinë “Systems Thinking” ku mbi njëzet të rinj nga e gjithë Kosova mësuan për Ekonominë Qarkore.  Në kuadër të punëtorisë, pjesëmarrësit lexuan dhe analizuan raste të studimit të qyteteve si Venlo dhe Amsterdam që janë prijës të...