Presidentja Osmani: Kujtimi për të rënët nuk zbehet kurrë

Presidentja Osmani: Kujtimi për të rënët nuk zbehet kurrë

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani ka kujtuar 25-vjetorin e masakrës së Likoshanit dhe Qirezit të Drenicës. Presidentja Osmani ka thënë se në 25-vjetorin e kësaj masakre, kujtimi për të rënët nuk zbehet kurrë dhe se nuk do të ndalemi derisa drejtësia të...