Ngjarja Rrjetëzuese – Femsamble

Ngjarja Rrjetëzuese – Femsamble

Të mërkurën, më 20 shkurt, në KosovaLive u mbajt ngjarja rrjetëzuese mes gazetarëve dhe asambleisteve, në kuadër të projektit Femsamble. KosovaLive ka për qëllim që përmes këtij projekti të krijojë një lidhje afatgjatë mes asambleisteve dhe gazetarëve, në mënyrë që...