“Mediatnik” – Certifikimi

“Mediatnik” – Certifikimi

U certifikuan pjesëmarrësit e projektit “Mediatnik”.  Dhjetë gazetarë të rinj, përgjatë 6 muajve, kanë shkruar secili nga një artikull hulumtues. Ata paraprakisht kanë ndjekur trajnime me gazetarë të njohur dhe me përvojë, për të mësuar se si duhet të bëjnë...
Cirkonomia: Konferenca e Parë mbi Ekonominë Qarkore në Kosovë

Cirkonomia: Konferenca e Parë mbi Ekonominë Qarkore në Kosovë

Më 25 shtator, e mërkurë, nga ora 10:00 deri në 14:00 në KosovaLive u mbajt konferenca “Cirkonomia”. Cirkonomia është konferenca e parë mbi Ekonominë Qarkore që organizohet në Kosovë. Qëllimi i kësaj konference është informimi dhe rritja e vetëdijes së përgjithshme...
Një mjegulli e krijuar me përvetësimin e emrit “KosovaLive”

Një mjegulli e krijuar me përvetësimin e emrit “KosovaLive”

Kohëve të fundit në Internet ka filluar të qarkullojë një web faqe e re https://kosova.live që paraqitet me emërtimin e organizatës sonë mediale KosovaLive. Duke mos hyrë fare në motivet e qëllimet e kësaj web faqeje, që edhe në regjistrin e bizneseve...
Ftesë për pjesëmarrje në “Cirkonomia”

Ftesë për pjesëmarrje në “Cirkonomia”

A ke menduar ndonjëherë se çka ju ndodhë produkteve në fund të jetës? Si vazhdojnë të ndikojnë ato në jetën tonë? Cili është çelësi që na mundëson eleminimin e mbeturinave nga ekonomia jonë? A ke menduar se si krijmet mediatike, teknologjike ushqimore, të veshjeve e...
Dizajni për të ardhmen, i përqendruar te njeriu

Dizajni për të ardhmen, i përqendruar te njeriu

Duke u prezantuar metodologjinë e mendimit dizajnues të rinjve ndërmarrës, dizajnerë dhe inovatorë.  Ata janë duke mësuar se si të dizajnojnë procese, shërbime dhe zgjidhje për shoqërinë, me fokus në nevojat e njerëzve.  Për më shumë foto, KLIKO...