Uji i Gushavcit cilësohet si shërues, ndonëse nuk i janë bërë analiza

“Jakova Bikes”, një projekt ekologjik në Gjakovë

Duke qenë se mjetet automobilistike të trafikut rrugor përbëjnë disa nga shkaktarët më të mëdhenj të ndotjes së ajrit, rinia gjakovare ka sjellë një ide inovative dhe me efekte pozitive në këtë aspekt në Gjakovë. “Jakova Bikes” është projekti më i ri ekologjik në...