“Internship & Mentorship Program” trajnim – dita II

“Internship & Mentorship Program” trajnim – dita II

U mbajt dita e parë e trajnimit për programin “Internship & Mentorship” në KosovaLive.  Aplikantët e përzgjedhur sot ndoqën trajnimin mbi lajmet e rreme, si dhe për shkrim të artikujve.  Në ditët në vijim këta të rinj do të trajnohen për teknikat e...
Romët: Një jetë e vështirësuar nga paragjykimet

Romët: Një jetë e vështirësuar nga paragjykimet

Në një ankete jopretenzioce të KosovaLive me mostrën prej 300 vetash, kryesisht të rinj, 72% e respodentëve shprehen se komuniteti rom “paraqet pengesë për ta në vendet e mbyllura, sidomos në kafene dhe në mjetet e udhëtimit”, kurse kur bëhet fjalë për martesat, 80%...