Shërimi në spitale që nuk kanë mjete esenciale

Shërimi në spitale që nuk kanë mjete esenciale

Institucionet publike shëndetësore ende përballen me probleme dhe mungesa në listën e barnave esenciale dhe të materialit shpenzues. Pacientët ankohen për shërbime të dobëta dhe tregojnë që shumicën e shpenzimeve i mbulojnë vetë. E.M, student në Fakultetin e...
Fshatrat e Lipjanit vuajnë nga mungesa e bibliotekave

Fshatrat e Lipjanit vuajnë nga mungesa e bibliotekave

Libri dhe leximi në përgjithësi, për shumëkë ka qenë shoqëruesi më i mirë, me anë të të cilët informoheshin dhe kalonin kohën e lirë. Sot, teknologjia ia ka zënë “frymën” librit. Në fshatrat e Republikës së Kosovës ka mungesë të madhe të bibliotekave. Komuna e...