Bërja e biznesit në Kosovë përplot sfida

Bërja e biznesit në Kosovë përplot sfida

Diola Dosti Baftiu nga Ferizaj këtë vit ka nxjerrë në treg kremën e saj të parë bio për fytyrë, me emrin “Dbotanicals”. Ky produkt është i pari në Kosovë në fushën e farmacisë që mund të blehet edhe jashtë Kosovës. Shitja e produktit të saj ka disa muaj që ka nisur të...
Parandalimi shihet si faktor kyç kur rrezikohet siguria

Parandalimi shihet si faktor kyç kur rrezikohet siguria

Në nëntor të vitit 2016 u arrestuan 19 qytetarë të Kosovës dhe 4 të Shqipërisë si të dyshuar për tentim sulm ndaj ekipit kombëtar të Izraelit në futboll, tifozëve izraelitë si dhe institucioneve të Kosovës. Policia e Kosovës dhe AKI në bashkëpunim me institucione...
Besimi i lëkundur në shëndetësinë kosovare

Besimi i lëkundur në shëndetësinë kosovare

Agim Imerit, 56 vjeçar nga Prishtina, fillimisht mjekët i kishin thënë se vuan nga hemoroidet e jashtme, për çka edhe i kishin caktuar terapi gjegjëse. Më vonë mjeku tjetër e kishte diagnostifikuar me kancer në zorrën e trashë. Ai i falenderon dy mjekët, dr. Skender...