Lansohet plani i veprimit për Kuvend të Hapur 2023-2026

Lansohet plani i veprimit për Kuvend të Hapur 2023-2026

Në Kuvendin e Republikës së Kosovës, në organizim të Forumit për Transparencë Parlamentare, u mbajt konferenca vjetore me organizata të shoqërisë civile dhe njëherësh u lansua Plani i Veprimit për Kuvend të Hapur 2023-2026. Duke iu uruar mirëseardhje të pranishmëve në...