Zëvendësndihmësi i Sekretarit të Shtetit Amerikan, Palmer viziton OEAK

Zëvendësndihmësi i Sekretarit të Shtetit Amerikan, Palmer viziton OEAK

Zëvendësndihmësi i Sekretarit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Matthew Palmer, si dhe ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Philip Kosnett, vizituan Odën Ekonomike Amerikane në Kosovë, për të takuar dhe diskutuar me udhëheqësinë dhe kompanitë anëtare të...